MooiNodig

Een pakje geluk voor je kleintje

Ben jij door het krijgen van een kindje ook nog bewuster van de toekomst van onze aarde en de manier waarop alles wat nodig is voor een baby, gemaakt wordt? Het is zo belangrijk dat er verantwoord omgegaan wordt met grondstoffen, mensen en de aarde. En verantwoord gaat tegenwoordig ook heel goed samen met super mooi, grappig, lief en zacht!

Dit winkeltje is begonnen met een Glücksschwein, een geluksvarkentje, uit Oostenrijk. Het diertje bleek naast heel mooi, ook van begin tot einde verantwoord en lokaal gemaakt. Zo mooi had ik ze nog niet gezien in Nederland.

Varkentjes zijn een veel gegeven cadeau bij geboortes, als teken van geluk, voorspoed en rijkdom. En dat wil ik graag doorgeven aan de kindertjes en hun moeders en vaders.

Hier heb ik voor jou die merken en artikelen samengebracht die je als jonge ouder en als baby’tje nodig hebt, maar die vooral ook heel mooi zijn. En met mooi bedoel ik niet alleen hoe ze er uitzien, ook hoe ze gemaakt worden; van mooie en eerlijke materialen, onder goede en eerlijke arbeidsomstandigheden en met oog voor onze planeet. Zo worden de meeste artikelen in Europa geproduceerd van ecologische grondstoffen. Anders wordt er Fairtrade gehandeld en teruggegeven. Producenten worden met zorg uitgekozen zodat we verantwoording kunnen afleggen aan onze kinderen, omdat we niet alleen nu mooie spulletjes voor ze willen hebben, maar omdat zij straks ook een mooie en gezonde aarde nodig hebben. Een mooi ander voorbeeld ervan is het huisstijldrukwerk, dat echt 100% gifvrij wordt gedrukt, overigens ook door een lokale drukker.

Ruth, samen met haar kinderen Stan en Merle | foto Pilon Media

www.MooiNodig.nl is dan ook dè plek om mooie spulletjes voor je baby en het babykamertje te vinden. Elke bestelling wordt met zorg ingepakt en jij ontvangt al het moois dat je nodig hebt, persoonlijk voor jou en je kleintje, als een pakje geluk.

Natuurlijk wil ik de online winkel graag voor je uitbreiden. Houd de site dan ook goed in de gaten voor alle nieuwste ontwikkelingen. Heb je ideeën, suggesties of opmerkingen, neem dan contact op via het contactformulier. Ik hoor heel graag van je!

Liefs van Ruth

Het merk La Schachtula, van het geluksvarkentje waarmee het allemaal begonnen is, wordt in Nederland exclusief verkocht bij MooiNodig.