MERKEN

Baby Bites

Making people smile wherever we go! ‘Waarom lachen we als we een baby zien? Waarom trekken we gekke gezichten? Waarom verandert onze stem? Het maakt helemaal niets uit. Het prachtige is dat het gebeurt!’

Baby Bites gaat helemaal over fun, plezier, maar bovenal is Baby Bites anders. De slaapzakjes voor baby’s zijn cool, veelzijdig, origineel en zeer gedurfd. In elk exemplaar wordt gezocht naar een vrolijke noot, altijd gebaseerd op originaliteit, functionaliteit en vooral kwaliteit. Baby Bites is graag anders en op elk product wordt een eigen stempel gedrukt: We maken mensen lachen, waar we ook gaan.

Het merk, trots uit Barcelona, met alle ontwerpen die handgemaakt zijn met veel liefde en zorg gemaakt in lokale ateliers van lokale stoffen. Baby Bites gelooft in de kwaliteit en professionaliteit van de handarbeid in Barcelona en wil dit ook willen blijven stimuleren.

Cam Cam Copenhagen

De overtuiging dat baby’s en kinderen alleen het beste verdienen, dat is waar Cam Cam Copenhagen op geïnspireerd is, liefde! Het belang en de invloed van de omgeving op de ontwikkeling vanaf het allereerste begin. Cam Cam Copenhagen is design voor kinderen van hoge kwaliteit, tijdloos en heerlijk om te voelen. Poëtisch design, dat helpt om een kalme en harmonieuze omgeving voor kinderen te creëren.

De focus ligt op bewustzijn, biologische productie en duurzaam design en kwaliteit van materialen, die generaties meegaan en gewaardeerd blijven. De filosofie is gebaseerd op het combineren van tradities met moderne ontwerpen. Het geloof dat kindjes een natuurlijk behoefte aan rust en harmonie hebben en de producten van Cam Cam Copenhagen dragen hieraan bij als een liefdevol contrast met het moderne leven van kinderen van nu, vol met afleiding. De producten ondersteunen vredige en rustige momenten voor kinderen en vervult de verlangens van kindjes en hun ouders.

De materialen die gebruikt worden zijn van de hoogste kwaliteit, biologisch, gecertificeerd, kortom volledig verantwoord in alle opzichten:

Cara Caro

Prachtige materialen en unieke prints, maken Cara Caro een heel aantrekkelijk Nederlands merk. Kwaliteit en duurzaamheid en fairtrade en biologische productie in Europa, dat zijn waarden van Cara Caro. De dekentjes zijn gemaakt van 100% biologische geborstelde katoen, heerlijk zacht en helemaal vrij van chemische stoffen en veilig voor je kleintje om heerlijk onder weg te dromen. Heerlijk voor de wieg of de kinderwagen.

De katoen die gebruikt wordt is gecertificeerd volgens de Oeko-tex 100 standaard, wat inhoudt dat er geen chemicaliën gebruikt worden bij de productie, er verstandig omgesprongen wordt met water en geluid en stof beperkt worden. Ook wordt gekeken naar de duurzaamheid en mogelijkheden voor recycling.

Franck & Fischer

Kinderproducten van hoge kwaliteit, uitmuntend om mee te spelen en helemaal in lijn met de Deense designtraditie. Een grafische interpretatie van dieren en een duidelijke Scandinavische look voor elk product. Alles is handgemaakt en heeft een modern ontwerp. De gebruikte katoen is GOTS gecertificeerd waardoor je kleintje gegarandeerd alleen in aanraking komt met veilige materialen. Ook bijzonder is de vulling, namelijk maïsvezels en soms gerecyclede polyester, gemaakt van flessen, ook dit materiaal is gecertificeerd en bevat geen schadelijke stoffen.

Het katoen dat gebruikt wordt is 100% GOTS gecertificeerd wat betekent dat het voldoet aan de internationale standaard voor biologische textiel. En dat niet alleen, ook het proces om dit product te maken is duurzaam en milieuvriendelijk.

La Schachtula

Uniek in Nederland, nèrgens anders te koop. Stofdieren, echt, eerlijk en uniek. Met liefde, handgemaakt van lokale grondstoffen in een Oostenrijks atelier en van een bijzondere kwaliteit. De schattige stoffen dieren kan je knuffelen en sommigen hebben een rammelaartje. Ze worden gemaakt van verschillende oorspronkelijke stoffen uit het Mühlviertel. Kies je lievelingskleur, roze of rood, blauw of groen en de precieze samenstelling van de verschillende printjes is altijd uniek en hoe het diertje er precies uitziet blijft een verrassing totdat je het in je armen sluit. Zo is ieder diertje een echt individu.

Super praktisch om lekker fris te knuffelen, elk stoffen dier mag gewoon een wasje meedraaien op 40°C. Zelfs de olifant die zo van modder houdt, blijft zo lekker schoon.

Iedere combinatie van kleur en dier kan voor je besteld worden, houd dan rekening met een levertijd voor een unieke levering.

Oli & Carol

Oli & Carol is een jong, creatief en vrolijk merk, gespecialiseerd in het ontwerpen van coole en natuurlijke speeltjes van 100% natuurlijke rubber van de Heveaboom voor moderne papa’s en mama’s en hun kindjes. Ontworpen in Barcelona en gemaakt in Marokko. Handbeschilderd met veilige en natuurlijke voedingsmiddelenkleurstof. Een breed aanbod van retro ontwerpen die geïnspireerd werden op de 60’s en 70’s in pastel en effen kleurtjes. Ze kunnen gebruikt worden als bijtspeeltjes, maar ook als badspeeltjes en decoratie op het kinderkamertje.

Eindeloze pret voor baby’s en kinderen. Om lekker mee te spelen in bad en het helpen ontwikkelen van de zintuigen waar ze ook mee naartoe gaan. Helemaal veilig, zorgeloos spelen.

Alles van Oli & Carol is 100% natuurlijk, handgemaakt, niet giftig en volledig PVC en BPA vrij, hygiënisch en door het ontbreken van gaatjes ontstaan er ook geen bacteriën of schimmels. Doordat er gebruik gemaakt wordt van natuurlijke materialen en alles handgemaakt is, kunnen er kleine verschillen in kleur en vorm ontstaan.

Gecertificeerde kwaliteit: door bureau Veritas gecertificeerd als veilig voor kinderen, eco en volledig vrij van giftige stoffen. Oli & Carol draagt bij aan de scholing van kinderen in India en bij iedere aankoop wordt er een donatie gedaan.

Sebra

Met prachtig Deens design is Sebra echt een van dé merken voor hippe baby’s en kinderen. Sebra ontwerpt meubels, textiel, speelgoed en accessoires voor kinderen en kinderkamertjes. Hip design en mooi vormgegeven, waarbij kwaliteit en vooral veiligheid altijd voorop staan.

Sebra hanteert een aantal kernwaarden zoals verantwoordelijkheid, passie, innovatie, respect en samenwerking en past hiermee heel mooi in het concept van MooiNodig.

Het katoen dat gebruikt wordt is 100% GOTS gecertificeerd wat betekent dat het voldoet aan de internationale standaard voor biologische textiel. En dat niet alleen, ook het proces om dit product te maken is duurzaam en milieuvriendelijk.

Alimrose

Alimrose is een merk dat we van ver halen en dat doen we niet zomaar. Met een passie voor design, oog voor detail en mooie stoffen, maakt Alimrose de schattigste en sprookjesachtige poppen en knuffels. Alles van het Australische Alimrose is van een uitzonderlijke en hoge kwaliteit en alle producten zijn dan ook even mooi afgewerkt.

Wat wij vooral heel belangrijk vinden is dat Alimrose een langdurige relatie heeft opgebouwd van meer dan twee decennia met de ateliers waar deze prachtige poppen gemaakt worden en ook geven ze terug aan de gemeenschap en aan kinderen in het speciaal door zich te verbinden aan een aantal zinvolle doelen zoals Save the Children en een lokaal Children’s Hospice.